AUTOMOBIL-2013
Sale and Information Exhibition for New Cars

01.03.2013 - 03.03.2013 tarihleri arasında Almanya, Freiburg, ilinde gerçekleştirilecek olan AUTOMOBIL Freiburg - Sale and Information Exhibition for New Cars Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. Freiburg Wirtschaft Touristik und Messe GmbH & Co. KG tarafından organize edilen AUTOMOBIL Fuarı Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet ve Bisiklet sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Hızlı Etkinlik Arama:


Fuar Adı:AUTOMOBIL-2013
Fuar Açılımı:Sale and Information Exhibition for New Cars
Fuar Alanı: Messegelände
Şehir: Freiburg
Ülke: Almanya
Tarih:01 - 03 Mart 2013 - (Organizatör firmadan teyit ettiriniz.)
Sektör:Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet

Organizatör:Freiburg Wirtschaft Touristik und Messe GmbH & Co. KG
Adres:Hermann-Mitsch-Str. 3 · 79108 Freiburg
Telefon:0761-70370
Belge geçer::0761-709885
 
 
Ürün Grupları :Oto donanımları, Car Manufacturing, oto ses sistemleri, araba aksesuarları, Car Audio, treyler, Banka Servisleri, Electric Vehicles, Tüketici Elektroniği, kamu hizmet taşıtları, Car Lacquer Coating, Off-Road Vehicles, HiFi Installations and Construction Components, Municipal Vehicles, motorlu araçlar, Mobile radio, Navigation Aids, kamu hizmet taşıtları, Oldtimer, yarış arabaları, Lastik, yarış arabaları, Rescue Vehicles, Special Vehicle Equipment, Sportscars, Transport Vehicles, Insurance, Aksesuar, Motor Cycle Tuning,

Uyarı : Portalımızdaki fuar kayıtları sadece bilgilendirme amaçlı olup değişime (tarih ve yer değişikliği, iptal, erteleme vb) açıktır ve herhangi bir bağlayıcılık taşımamaktadır. Fuar katılımı ve/veya ziyareti kararı vermeden portalımızdaki fuar bilgilerini organizatör firma ile temasa geçerek mutlaka doğrulatınız.


Katılımcı Talebi
Ziyaretçi Talebi
Otel Rezarvasyonu
Bilgileri Güncelle

Messe Frankfurt
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam