Badische Weinmesse-2018
culinary life with wines & delicatessen

05.05.2018 - 06.05.2018 tarihleri arasında Almanya, Offenburg, ilinde gerçekleştirilecek olan Badische Weinmesse Offenburg - culinary life with wines & delicatessen Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. Messe Offenburg-Ortenau GmbH tarafından organize edilen Badische Weinmesse Fuarı Sigara, Alkol ve Şarapçılık sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Hızlı Etkinlik Arama:


Fuar Adı:Badische Weinmesse-2018
Fuar Açılımı:culinary life with wines & delicatessen
Fuar Alanı: Messe Offenburg-Ortenau GmbH
Şehir: Offenburg
Ülke: Almanya
Tarih:05 - 06 Mayıs 2018 - (Organizatör firmadan teyit ettiriniz.)
Sektör:Sigara, Alkol, Şarapçılık

Organizatör:Messe Offenburg-Ortenau GmbH
Adres:Schutterwälder Str. 3 · 77656 Offenburg
Telefon:0781-9226-0
Belge geçer::0781-9226-77
 
 
Ürün Grupları :Şarap, Sparkling Wines, Spirits, Delicatessen Foods, Turizm, Aşçılar, Tütün , Sweets, Chocolate, Meat Products, Sausages, Peynir, Spices, Coffee, Teaching Aids, Crystal and Decorative Glassware, Cookers, Salad Oil, Aksesuar, çocuk kitapları, Delicacies, Fruit Juices, Catering Trade, masa mefruşatı, lüx gıda maddeleri, Luxury Foodstuff from Controlled Biological Cultivation, Gourmet Shop, Grills, Confectionery Machinery, Tobacco Goods,

Uyarı : Portalımızdaki fuar kayıtları sadece bilgilendirme amaçlı olup değişime (tarih ve yer değişikliği, iptal, erteleme vb) açıktır ve herhangi bir bağlayıcılık taşımamaktadır. Fuar katılımı ve/veya ziyareti kararı vermeden portalımızdaki fuar bilgilerini organizatör firma ile temasa geçerek mutlaka doğrulatınız.


Katılımcı Talebi
Ziyaretçi Talebi
Otel Rezarvasyonu
Bilgileri Güncelle

Messe Frankfurt
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam