Energy & Environment (Part of IETF)-2013
Messe für Energie und Umwelt

15.02.2013 - 17.02.2013 tarihleri arasında Hindistan, Yeni Delhi, ilinde gerçekleştirilecek olan Energy & Environment (Part of IETF) Yeni Delhi - Messe für Energie und Umwelt Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. Confederation of Indian Industry (CII) tarafından organize edilen Energy & Environment (Part of IETF) Fuarı Enerji ve Güç Sistemleri , Çevre Koruma Teknolojileri, Yenilenebilir Enerji ve Su Teknolojileri sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Hızlı Etkinlik Arama:


Fuar Adı:Energy & Environment (Part of IETF)-2013
Fuar Açılımı:Messe für Energie und Umwelt
Fuar Alanı: Pragati Maidan
Şehir: Yeni Delhi
Ülke: Hindistan
Tarih:15 - 17 Şubat 2013 - (Organizatör firmadan teyit ettiriniz.)
Sektör:Enerji ve Güç Sistemleri , Çevre Koruma Teknolojileri, Yenilenebilir Enerji, Su Teknolojileri

Organizatör:Confederation of Indian Industry (CII)
Adres:105 Kakad Chambers 132 Dr. A B Road Worli · 400018 Mumbai
Telefon:+91-22-24931790
Belge geçer::+91-22-24939463
 
 
Ürün Grupları :Energy Generation, enerji mühendisligi, Energy Management, renewable energies, Wind energy, güneş enerjisi ekipmanları, Hydroelectric Power Plants, Energy Production from the Sea, Energy Distribution, Energy Conservation, Biomass, çevre koruma, Hava Temizleme,

Uyarı : Portalımızdaki fuar kayıtları sadece bilgilendirme amaçlı olup değişime (tarih ve yer değişikliği, iptal, erteleme vb) açıktır ve herhangi bir bağlayıcılık taşımamaktadır. Fuar katılımı ve/veya ziyareti kararı vermeden portalımızdaki fuar bilgilerini organizatör firma ile temasa geçerek mutlaka doğrulatınız.


Katılımcı Talebi
Ziyaretçi Talebi
Otel Rezarvasyonu
Bilgileri Güncelle

Messe Frankfurt
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam