IGEM-2013
International Greentech & Eco Products Exhibition & Conference Malaysia

10.10.2013 - 13.10.2013 tarihleri arasında Malezya, Kuala Lumpur, ilinde gerçekleştirilecek olan IGEM Kuala Lumpur - International Greentech & Eco Products Exhibition & Conference Malaysia Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. Expomal International Sdn Bhd tarafından organize edilen IGEM Fuarı Çevre Koruma Teknolojileri, Yenilenebilir Enerji ve Su Teknolojileri sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Hızlı Etkinlik Arama:


Fuar Adı:IGEM-2013
Fuar Açılımı:International Greentech & Eco Products Exhibition & Conference Malaysia
Fuar Alanı: Kuala Lumpur Convention Centre
Şehir: Kuala Lumpur
Ülke: Malezya
Tarih:10 - 13 Ekim 2013 - (Organizatör firmadan teyit ettiriniz.)
Sektör:Çevre Koruma Teknolojileri, Yenilenebilir Enerji, Su Teknolojileri

Organizatör:Expomal International Sdn Bhd
Adres:7-2 Subang Business Centre Jalan USJ 9/5Q
Telefon:(60) 3 8024 6500
Belge geçer::(60) 3 8024 8740
 
 
Ürün Grupları :çevre koruma, Environmental Engineering, renewable energies, Biomass, güneş enerjisi ekipmanları, Photovoltaic conversion, Energy Conservation, Bioteknoloji, Geri Dönüşüm, Waste Management, Tarım, Ecological Products, Victuals, kamu hizmet taşıtları, Bilgi Teknolojisi, İletişim Teknolojisi, İnşaat Malzemeleri, Finans, Consulting, sustainable building, eco-tourism, sustainable housing,

Uyarı : Portalımızdaki fuar kayıtları sadece bilgilendirme amaçlı olup değişime (tarih ve yer değişikliği, iptal, erteleme vb) açıktır ve herhangi bir bağlayıcılık taşımamaktadır. Fuar katılımı ve/veya ziyareti kararı vermeden portalımızdaki fuar bilgilerini organizatör firma ile temasa geçerek mutlaka doğrulatınız.


Katılımcı Talebi
Ziyaretçi Talebi
Otel Rezarvasyonu
Bilgileri Güncelle

Messe Frankfurt
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam