INTERALPIN-2015
International Trade Fair for Alpine Technologies

15.04.2015 - 17.04.2015 tarihleri arasında Avusturya, Innsbruck, ilinde gerçekleştirilecek olan INTERALPIN Innsbruck - International Trade Fair for Alpine Technologies Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. Congress und Messe Innsbruck GmbH tarafından organize edilen INTERALPIN Fuarı Hizmet Endüstrisi sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Hızlı Etkinlik Arama:


Fuar Adı:INTERALPIN-2015
Fuar Açılımı:International Trade Fair for Alpine Technologies
Fuar Alanı: Exhibition Center Innsbruck
Şehir: Innsbruck
Ülke: Avusturya
Tarih:15 - 17 Nisan 2015 - (Organizatör firmadan teyit ettiriniz.)
Sektör:Hizmet Endüstrisi

Organizatör:Congress und Messe Innsbruck GmbH
Adres:Rennweg 3 6020 Innsbruck
Telefon:+43 512 5936-1000
Belge geçer::+43 512 5936-1119
 
 
Ürün Grupları :Municipal Vehicles, Municipal Engineering, Acil Servisler, Ski Servicing Devices, Landscaping Construction, Landscape Preservation, Measuring Equipment, Cash Systems, Bilgisayar Teknolojisi, Lubricants, Koruyucu Giyisiler, Spor Ekipmanları, Leisure Facilities, Transport Equipment, Water Supply, Sewage Water Technology, Aletler , Cable Railways, Winter Road Services, Time Collection Equipment,

Uyarı : Portalımızdaki fuar kayıtları sadece bilgilendirme amaçlı olup değişime (tarih ve yer değişikliği, iptal, erteleme vb) açıktır ve herhangi bir bağlayıcılık taşımamaktadır. Fuar katılımı ve/veya ziyareti kararı vermeden portalımızdaki fuar bilgilerini organizatör firma ile temasa geçerek mutlaka doğrulatınız.


Katılımcı Talebi
Ziyaretçi Talebi
Otel Rezarvasyonu
Bilgileri Güncelle

Messe Frankfurt
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam