MBA Grup Uluslararası Fuarcılık A.Ş.
Şu anda FuarPLUS portalı Organizatör Rehberi kategorisine ait MBA Grup Uluslararası Fuarcılık A.Ş. firması detay bilgi sayfasında bulunmaktasınız. MBA Grup Uluslararası Fuarcılık A.Ş. firmasına e posta yolu ile ulaşmak için e-posta gönder linkini tıklayabilirsiniz.


  Firma Bilgileri  Kim Kimdir ?  Hakkımızda


MBA Grup ekonomik kültürel ve toplumsal yaşama değer katacak organizasyonları
kreatif bir anlayışla planlayan, daima ilkleri gerçekleştirmeyi ilke edinmiş innovatif bir kuruluştur.

MBA Grup, güvenilir, pozitif bir kurumsal yapı içerisinde, müşterilerine, iş ortaklarına ve çalışanlarına değer katan, takım yaklaşımıyla en basitinden en karmaşığına kadar tüm iş süreçlerini aynı profesyonellikte yürütmektedir.

MBA Grup, katılımcı markaların karar verme sürecinde tüm isteklerini anında cevaplar , fuara kadar hazırlık döneminde müşterisi için gerekli her bilgiyi ve hizmeti sağlar, fuar süresince maksimum fayda sağlayacağı platformu yaratılır, fuar sonrası da müşteri memnuniyetine önem verir.

Fuar hizmetinin, turizme katkı sağlayan, sanayi ve ticari yatırımlara hız kazandıran, ülkelerarası sosyal ilişkileri geliştiren, kültürel alışverişe farklı bir zemin hazırlayan en önemli sektörlerden biri olduğu bilinciyle, müşteri ve misafirlerine yeni ufuklar açacak büyük organizasyonları gerçekleştirmektedir.


Messe Frankfurt
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam