Voli Fuar Hizmetleri A.Ş
Şu anda FuarPLUS portalı Organizatör Rehberi kategorisine ait Voli Fuar Hizmetleri A.Ş firması detay bilgi sayfasında bulunmaktasınız. Voli Fuar Hizmetleri A.Ş firmasına e posta yolu ile ulaşmak için e-posta gönder linkini tıklayabilirsiniz.


  Firma Bilgileri  Kim Kimdir ?  Hakkımızda


İlk organizasyonunu 1988 yılında Tekstil Makineleri Fuarı ile gerçekleştiren şirketimiz, fuarcılıktaki 110’un üzerinde profesyonel organizasyonu ve iş dünyasına sunduğu profesyonel çözümler ve etkin sonuçlar nedeniyle sektörde haklı yerini alarak yakından tanınan bir şirkettir.

Uzun yıllara dayanan, başarılı organizasyonlarla dolu geçmişimiz bizleri; fuarcılık sektöründe cesur ve vizyoner bakış açısıyla Türkiye’de ilk kez düzenlenen spesifik fuarlar konusunda öncülük etmemizi sağlamıştır.

30’u aşkın süreli sektörel ve aktüel yayınlar ve yine 30’u aşkın web sitesi ve internet portalı yayın ve yönetimi ile Türkiye’nin en köklü sektörel yayıncısı konumunda bulunan grup şirketimiz İstmag Yayın Grubu birlikteliğiyle; ekonomi ve sanayinin kalbi üretim, tedarik dünyasının merkezinde bulunan konumumuz aracılığıyla iş ortaklarımıza gündemin nabzını tutan, yenilikçi ve çözüm odaklı yaklaşımlarımızla yön vermekten mutluluk duymaktayız.


Messe Frankfurt
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam