eltec-2015
THE EXHIBITION FOR ELECTRICAL AND ENERGY TECHNOLOGY

14.01.2015 - 16.01.2015 tarihleri arasında Almanya, Nürnberg, ilinde gerçekleştirilecek olan eltec Nürnberg - THE EXHIBITION FOR ELECTRICAL AND ENERGY TECHNOLOGY Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. GHM Gesellschaft für Handwerksmessen mbH tarafından organize edilen eltec Fuarı Fabrika Otomasyonu ve Kalite Kontrol ve Test Enstrumanları sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Hızlı Etkinlik Arama:


Fuar Adı:eltec-2015
Fuar Açılımı:THE EXHIBITION FOR ELECTRICAL AND ENERGY TECHNOLOGY
Fuar Alanı: NürnbergMesse GmbH
Şehir: Nürnberg
Ülke: Almanya
Tarih:14 - 16 Ocak 2015 - (Organizatör firmadan teyit ettiriniz.)
Sektör:Fabrika Otomasyonu, Kalite Kontrol ve Test Enstrumanları

Organizatör:GHM Gesellschaft für Handwerksmessen mbH
Adres:Willy-Brandt-Allee 1München - 81829Germany
Telefon:(49) [89] 949 55 0
Belge geçer::(49) 89/949 55 239
 
 
Ürün Grupları :Electric Installation Equipment, Building Engineering, Lighting Technology, Switch-gear Installations, Electrotechnical Products, güneş enerjisi ekipmanları, Electronic Equipment, Data Processing Installations, Environmental Engineering, Training,

Uyarı : Portalımızdaki fuar kayıtları sadece bilgilendirme amaçlı olup değişime (tarih ve yer değişikliği, iptal, erteleme vb) açıktır ve herhangi bir bağlayıcılık taşımamaktadır. Fuar katılımı ve/veya ziyareti kararı vermeden portalımızdaki fuar bilgilerini organizatör firma ile temasa geçerek mutlaka doğrulatınız.


Katılımcı Talebi
Ziyaretçi Talebi
Otel Rezarvasyonu
Bilgileri Güncelle

Messe Frankfurt
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam