American Healthcare and Natural Products Expo -2013
Оrganizer: Sofya'daki ABD Büyükelçiliği Dış Ticaret Servisi desteği ile Via Expo, Bulgaristan Tıp, diş, göz, laboratuvar ekipmanları ve doğal / organik ürünler için potansiyel en iyi umudu ajanlar / dağıtıcıları ve müşterileri için işe yansıtarak olay, hızlı, kolay ve karmaşık olmayan pazara giriş fırsatı ve ABD şirketleri için verimli bir yaklaşım verecektir. Bu gösteri daha Amerikan sağlık pazarı ve başarıları ile kendilerini tanıtmak için Bulgar sağlık topluluk, doktorlar, araştırmacılar, tıbbi ekipman distribütörleri, doğal ürünler üretici ve distribütör ve yöneticiler için bir fırsat verecektir. Bizim Amerikan Sağlık ve Doğal Ürünler Fuarı 2013 için kaydolmak ve yerel sağlık pazara maruz almak ve ilk müdahale ilgi yaşamak istiyorsanız, bize göndermek teyidinde lütfen: At • office@viaexpo.com veya bizi arayın: 359-32 945 459 (Expo Via organizatör göster)

27.02.2013 - 01.03.2013 tarihleri arasında Bulgaristan, Sofya, ilinde gerçekleştirilecek olan American Healthcare and Natural Products Expo 2013 Sofya - Оrganizer: Sofya'daki ABD Büyükelçiliği Dış Ticaret Servisi desteği ile Via Expo, Bulgaristan Tıp, diş, göz, laboratuvar ekipmanları ve doğal / organik ürünler için potansiyel en iyi umudu ajanlar / dağıtıcıları ve müşterileri için işe yansıtarak olay, hızlı, kolay ve karmaşık olmayan pazara giriş fırsatı ve ABD şirketleri için verimli bir yaklaşım verecektir. Bu gösteri daha Amerikan sağlık pazarı ve başarıları ile kendilerini tanıtmak için Bulgar sağlık topluluk, doktorlar, araştırmacılar, tıbbi ekipman distribütörleri, doğal ürünler üretici ve distribütör ve yöneticiler için bir fırsat verecektir. Bizim Amerikan Sağlık ve Doğal Ürünler 2013 için kaydolmak ve yerel sağlık pazara maruz almak ve ilk müdahale ilgi yaşamak istiyorsanız, bize göndermek teyidinde lütfen: At • office@viaexpo.com veya bizi arayın: 359-32 945 459 (Expo Via organizatör göster) Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. Via Expo Ltd. tarafından organize edilen American Healthcare and Natural Products Expo 2013 Fuarı Çevre Koruma Teknolojileri, Yenilenebilir Enerji, Su Teknolojileri, Bilim, Yeni Teknolojiler, Yaratıcılık, Buluş ve Ulaşım ve Trafik sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Hızlı Etkinlik Arama:


Fuar Adı:American Healthcare and Natural Products Expo -2013
Fuar Açılımı:Оrganizer: Sofya'daki ABD Büyükelçiliği Dış Ticaret Servisi desteği ile Via Expo, Bulgaristan Tıp, diş, göz, laboratuvar ekipmanları ve doğal / organik ürünler için potansiyel en iyi umudu ajanlar / dağıtıcıları ve müşterileri için işe yansıtarak olay, hızlı, kolay ve karmaşık olmayan pazara giriş fırsatı ve ABD şirketleri için verimli bir yaklaşım verecektir. Bu gösteri daha Amerikan sağlık pazarı ve başarıları ile kendilerini tanıtmak için Bulgar sağlık topluluk, doktorlar, araştırmacılar, tıbbi ekipman distribütörleri, doğal ürünler üretici ve distribütör ve yöneticiler için bir fırsat verecektir. Bizim Amerikan Sağlık ve Doğal Ürünler Fuarı 2013 için kaydolmak ve yerel sağlık pazara maruz almak ve ilk müdahale ilgi yaşamak istiyorsanız, bize göndermek teyidinde lütfen: At • office@viaexpo.com veya bizi arayın: 359-32 945 459 (Expo Via organizatör göster)
Оrganizer: Via Expo with the support of the Foreign Commercial Service at the U.S. Embassy in Sofia, Bulgaria The event will give a quick, easy and unsophisticated market entry opportunity and an efficient approach to USA companies, while exhibiting to recruit for potential best prospect agents/distributors and customers for medical, dental, ophthalmologic, laboratory equipment and natural/organic products. This show will give an opportunity to the Bulgarian healthcare community, doctors, researchers, medical equipment distributors, natural products manufacturers and distributors and administrators to better acquaint themselves with the American healthcare market and achievements. If you are interested to sign up for our American Healthcare and Natural Products Expo 2013 and get exposure to the local healthcare market and experience first responders’ interest, please send us confirmations at: • office@viaexpo.com or call us at: +359-32 945 459 (show organizer Via Expo)
Şehir: Sofya
Ülke: Bulgaristan
Tarih:27 Şubat - 01 Mart 2013 - (Organizatör firmadan teyit ettiriniz.)
Konu:Tüketici fuarı
Kaçıncı:2
Sektör:Çevre Koruma Teknolojileri, Yenilenebilir Enerji, Su Teknolojileri, Bilim, Yeni Teknolojiler, Yaratıcılık, Buluş, Ulaşım ve Trafik
Periyod:Yılda Bir

Organizatör:Via Expo Ltd.
Adres:22, Pobeda str. · 4003 Plovdiv
Telefon:+359-32-960011
Belge geçer::+359-32-960011
 
 

Uyarı : Portalımızdaki fuar kayıtları sadece bilgilendirme amaçlı olup değişime (tarih ve yer değişikliği, iptal, erteleme vb) açıktır ve herhangi bir bağlayıcılık taşımamaktadır. Fuar katılımı ve/veya ziyareti kararı vermeden portalımızdaki fuar bilgilerini organizatör firma ile temasa geçerek mutlaka doğrulatınız.


Katılımcı Talebi
Ziyaretçi Talebi
Otel Rezarvasyonu
Bilgileri Güncelle

Messe Frankfurt
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam