Aqua-Therm Kiev-2012
Isıtma Soğutma ve Havalandırma Fuarı

16.05.2012 - 19.05.2012 tarihleri arasında Ukrayna, Kiev, ilinde gerçekleştirilecek olan Aqua-Therm Kiev Kiev - Isıtma Soğutma ve Havalandırma Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. FIN-MARK Srl tarafından organize edilen Aqua-Therm Kiev Fuarı Isıtma, Soğutma ve Havalandırma sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Hızlı Etkinlik Arama:


Fuar Adı:Aqua-Therm Kiev-2012
Fuar Açılımı:Isıtma Soğutma ve Havalandırma Fuarı
Heating, Ventilating and Air Conditioning Trade Fair
Şehir: Kiev
Ülke: Ukrayna
Tarih:16 - 19 Mayıs 2012 - (Organizatör firmadan teyit ettiriniz.)
Konu:Uluslararası İhtisas fuarı
Sektör:Isıtma, Soğutma, Havalandırma
Teşvik:Bireysel Katılım Teşviği, ,

Organizatör:FIN-MARK Srl
Adres:Via di Corticella 205 · 40128 Bologna
Telefon:+39-051-4199911
Belge geçer::+39-051-4199923
 
 
Ürün Grupları :Isıtma Teknolojisi, Meteoroloji Ekipmanları, İklimlendirme, Sıhhi Tesisat, Environmental Engineering, pompalar, Measuring Systems, Energy Conservation, Photovoltaic conversion, güneş enerjisi ekipmanları, Insulation Technology, Water Treatment, Wind energy, Biyogaz, Regenerative energy, Saunas, Swimming Pools, Geothermal,

Uyarı : Portalımızdaki fuar kayıtları sadece bilgilendirme amaçlı olup değişime (tarih ve yer değişikliği, iptal, erteleme vb) açıktır ve herhangi bir bağlayıcılık taşımamaktadır. Fuar katılımı ve/veya ziyareti kararı vermeden portalımızdaki fuar bilgilerini organizatör firma ile temasa geçerek mutlaka doğrulatınız.


Katılımcı Talebi
Ziyaretçi Talebi
Otel Rezarvasyonu
Bilgileri Güncelle

Messe Frankfurt
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam