B.I.G.-2017
Building, Real Estate and Garden Exhibition

01.02.2017 - 05.02.2017 tarihleri arasında Almanya, Hannover, ilinde gerçekleştirilecek olan B.I.G. Hannover - Building, Real Estate and Garden Exhibition Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. Fachausstellungen Heckmann GmbH Hannover/Bremen tarafından organize edilen B.I.G. Fuarı Yapı Malzemeleri, Teknolojileri, İş Makineleri, Yapı Malzemeleri, Teknolojileri, İş Makineleri, Çiçekçilik, Peyzaj, Evcil Hayvanlar, Jeoloji, Sismoloji Deprem, Bankacılık, Finans ve Emlak sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Hızlı Etkinlik Arama:


Fuar Adı:B.I.G.-2017
Fuar Açılımı:Building, Real Estate and Garden Exhibition
Fuar Alanı: Deutsche Messe AG
Şehir: Hannover
Ülke: Almanya
Tarih:01 - 05 Şubat 2017 - (Organizatör firmadan teyit ettiriniz.)
Sektör:Yapı Malzemeleri, Teknolojileri, İş Makineleri, Yapı Malzemeleri, Teknolojileri, İş Makineleri, Çiçekçilik, Peyzaj, Evcil Hayvanlar, Jeoloji, Sismoloji Deprem, Bankacılık, Finans, Emlak

Organizatör:Fachausstellungen Heckmann GmbH Hannover/Bremen
Adres:Hohenzollernstr. 4 · 30161 Hannover
Telefon:(49) 511/8930411
Belge geçer::(49) 511/8930454
 

Uyarı : Portalımızdaki fuar kayıtları sadece bilgilendirme amaçlı olup değişime (tarih ve yer değişikliği, iptal, erteleme vb) açıktır ve herhangi bir bağlayıcılık taşımamaktadır. Fuar katılımı ve/veya ziyareti kararı vermeden portalımızdaki fuar bilgilerini organizatör firma ile temasa geçerek mutlaka doğrulatınız.


Katılımcı Talebi
Ziyaretçi Talebi
Otel Rezarvasyonu
Bilgileri Güncelle

Messe Frankfurt
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam