Biofuel Indonesia -2009


01.01.1970 - 01.01.1970 tarihleri arasında , , ilinde gerçekleştirilecek olan - Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. tarafından organize edilen Fuarı Tarım, Hayvancılık, Çevre Koruma Teknolojileri, Yenilenebilir Enerji ve Su Teknolojileri sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Hızlı Etkinlik Arama:


Fuar Adı:Biofuel Indonesia -2009
Fuar Açılımı:
outed as the only Biofuel exhibition in Indonesia, this event will bring together medium to large biofuels producers, investors, regulators, project owners and equipment/service providers to discuss how to fight the critics and drive the biofuel market forward. The multi-stream conference will address areas such as ever changing regulations, best practices, future growth and outlook trends, emerging feedstocks, second generation technology and production methods, storage and handling concerns and quality control. This event also celebrates the opening of the brand new Biofuel facility in Medan and opens up opportunities for supporting industries.
Şehir: Jakarta
Ülke: Endonezya
Tarih:29 - 31 Ekim 2009 - (Organizatör firmadan teyit ettiriniz.)
Konu:Tüketici fuarı
Kaçıncı:3
Sektör:Tarım, Hayvancılık, Çevre Koruma Teknolojileri, Yenilenebilir Enerji, Su Teknolojileri
Periyod:İki Yılda Bir

Organizatör:
 
Milli Katılım Org:PT Fireworks Indonesia
Adres :Ruko Mega Grosir Cempaka Mas Blok I No 47, 1st Floor Jl Letjen Suprapto, Cempaka Putih Jakarta 10640, Indonesia
Telefon:62- 214290 0030

Uyarı : Portalımızdaki fuar kayıtları sadece bilgilendirme amaçlı olup değişime (tarih ve yer değişikliği, iptal, erteleme vb) açıktır ve herhangi bir bağlayıcılık taşımamaktadır. Fuar katılımı ve/veya ziyareti kararı vermeden portalımızdaki fuar bilgilerini organizatör firma ile temasa geçerek mutlaka doğrulatınız.


Katılımcı Talebi
Ziyaretçi Talebi
Otel Rezarvasyonu
Bilgileri Güncelle

Messe Frankfurt
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam