CIEF Phase 1-2013
China Import and Export Fair Phase 1

01.10.2013 - 01.10.2013 tarihleri arasında Çin Halk Cumhuriyeti, Guangzhou, ilinde gerçekleştirilecek olan CIEF Phase 1 Guangzhou - China Import and Export Fair Phase 1 Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. China Foreign Trade Center Ltd. tarafından organize edilen CIEF Phase 1 Fuarı Genel Sanayi Fuarları sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Hızlı Etkinlik Arama:


Fuar Adı:CIEF Phase 1-2013
Fuar Açılımı:China Import and Export Fair Phase 1
Fuar Alanı: China Import & Export Fair Complex
Şehir: Guangzhou
Ülke: Çin Halk Cumhuriyeti
Tarih:01 Ekim 2013 - (Organizatör firmadan teyit ettiriniz.)
Sektör:Genel Sanayi Fuarları

Organizatör:China Foreign Trade Center Ltd.
Adres:117 Liuhua Road · 510014 Guangzhou
Telefon:(86) [20] 8668 4977
Belge geçer::(86) 20/8668 3242
 
 
Ürün Grupları :Building Equipment, Pencere, Kapı Teknolojisi, Sanitary Equipment, cam yapı, Chemical Fibres, Minerals, Metalurji, Cement Industry, Machine Building, Aletler , araba aksesuarları, Machinery for Light Industries, Electrical Appliances, Electric Automation Technology, Household Textiles, Dekoratif Kumaşlar, İplik, Aşçılar, Leather Technology, Horticulture, Konfeksiyon, Tarım, Dekorasyon Üürnleri, Hediyelik Eşya, Kuyumculuk, Household Textiles, Duvar Kaplama, Health Products, Hastane Ekipmanları, Veterinary Medicines, Deri, Kürkler,

Uyarı : Portalımızdaki fuar kayıtları sadece bilgilendirme amaçlı olup değişime (tarih ve yer değişikliği, iptal, erteleme vb) açıktır ve herhangi bir bağlayıcılık taşımamaktadır. Fuar katılımı ve/veya ziyareti kararı vermeden portalımızdaki fuar bilgilerini organizatör firma ile temasa geçerek mutlaka doğrulatınız.


Katılımcı Talebi
Ziyaretçi Talebi
Otel Rezarvasyonu
Bilgileri Güncelle

Messe Frankfurt
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam