CMTS-2017
Canadian Manufacturing Technology Show

25.09.2017 - 28.09.2017 tarihleri arasında Kanada, Toronto, ilinde gerçekleştirilecek olan CMTS Toronto - Canadian Manufacturing Technology Show Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. Society of Manufacturing Engineers tarafından organize edilen CMTS Fuarı Metal İşleme, Kaynak ve Üretim Teknolojisi sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Hızlı Etkinlik Arama:


Fuar Adı:CMTS-2017
Fuar Açılımı:Canadian Manufacturing Technology Show
Fuar Alanı: International Centre
Şehir: Toronto
Ülke: Kanada
Tarih:25 - 28 Eylül 2017 - (Organizatör firmadan teyit ettiriniz.)
Sektör:Metal İşleme, Kaynak, Üretim Teknolojisi

Organizatör:Society of Manufacturing Engineers
Adres:P.O.Box 930, One SME Drive ·Dearborn, MI 48121
Telefon:+1-313-2711500
Belge geçer::+1-313-4253400
 
 
Ürün Grupları :Makine Takımları, Grinding Machines, CAD/CAM, Casting Machines, Aletler , Hydraulic Presses, kompresör, Hava Temizleme, Exhaust Gas Installations, Filter, Endüstriyel Ekipmanlar, Furnaces, Industrial Robots, Soldering Apparatus, Welding Equipment, Cutting Tools, Punching Tools, pompalar, İç Taşıma-Elleçleme Sistemleri, Güvenlik Tesisatı, Kontrol Ekpmanları , Lubricants,

Uyarı : Portalımızdaki fuar kayıtları sadece bilgilendirme amaçlı olup değişime (tarih ve yer değişikliği, iptal, erteleme vb) açıktır ve herhangi bir bağlayıcılık taşımamaktadır. Fuar katılımı ve/veya ziyareti kararı vermeden portalımızdaki fuar bilgilerini organizatör firma ile temasa geçerek mutlaka doğrulatınız.


Katılımcı Talebi
Ziyaretçi Talebi
Otel Rezarvasyonu
Bilgileri Güncelle

Messe Frankfurt
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam