CONSTRUCT EXPO-2012
Uluslararası Inşaat Teknolojileri Fuarı

29.03.2012 - 01.04.2012 tarihleri arasında Romanya, Bükreş, ilinde gerçekleştirilecek olan CONSTRUCT EXPO Bükreş - Uluslararası Inşaat Teknolojileri Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. ROMEXPO S.A. tarafından organize edilen CONSTRUCT EXPO Fuarı Yapı Malzemeleri, Teknolojileri ve İş Makineleri sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Hızlı Etkinlik Arama:


Fuar Adı:CONSTRUCT EXPO-2012
Fuar Açılımı:Uluslararası Inşaat Teknolojileri Fuarı
International Building Technologies Fair
Şehir: Bükreş
Ülke: Romanya
Tarih:29 Mart - 01 Nisan 2012 - (Organizatör firmadan teyit ettiriniz.)
Konu:Uluslararası İhtisas fuarı
Sektör:Yapı Malzemeleri, Teknolojileri, İş Makineleri
Teşvik:Bireysel Katılım Teşviği, ,

Organizatör:ROMEXPO S.A.
Adres:ROMEXPO S.A.P.O.Box 32-3, 65-67 Marasti Blvd · 011465 Bucharest
Telefon:+40-21-2077000
Belge geçer::+40-21-2077070
 
 
Ürün Grupları :İnşaat Malzemeleri, Building Equipment, Building Systems, Building Technology, İş-İnşaat Makinaları , Electric Installation Equipment, Lighting Technology, Aletler , Vinç-Kaldırıcı, Elevators, Pencere, çatı inşa, Yol Yapımı, Building Restauration, Machines for Building Materials, Kapı Teknolojisi, cam yapı, Ceramics for Building Purposes, Interior Construction, Panjurlar, hırdavat, Mekanik Taşıma, Pneumatic, Depolama Teknolojisi, Oil Hydraulic, Fluid Mechanics, Montaj Mühendisliği, Gears and Drives Technology, Lojistik, Corrosion Prevention, Surface Mount Technology, Isıtma Teknolojisi, Sıhhi Tesisat, İklimlendirme, soğutma, Railway Engineering,

Uyarı : Portalımızdaki fuar kayıtları sadece bilgilendirme amaçlı olup değişime (tarih ve yer değişikliği, iptal, erteleme vb) açıktır ve herhangi bir bağlayıcılık taşımamaktadır. Fuar katılımı ve/veya ziyareti kararı vermeden portalımızdaki fuar bilgilerini organizatör firma ile temasa geçerek mutlaka doğrulatınız.


Katılımcı Talebi
Ziyaretçi Talebi
Otel Rezarvasyonu
Bilgileri Güncelle

Messe Frankfurt
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam