Control-2018
International Trade Fair for Quality Assurance

24.04.2018 - 27.04.2018 tarihleri arasında Almanya, Stuttgart, ilinde gerçekleştirilecek olan Control Stuttgart - International Trade Fair for Quality Assurance Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. P.E. Schall GmbH & Co. KG tarafından organize edilen Control Fuarı Fabrika Otomasyonu, Kalite Kontrol ve Test Enstrumanları ve Optik Teknolojisi sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Hızlı Etkinlik Arama:


Fuar Adı:Control-2018
Fuar Açılımı:International Trade Fair for Quality Assurance
Fuar Alanı: Landesmesse Stuttgart GmbH
Şehir: Stuttgart
Ülke: Almanya
Tarih:24 - 27 Nisan 2018 - (Organizatör firmadan teyit ettiriniz.)
Sektör:Fabrika Otomasyonu, Kalite Kontrol ve Test Enstrumanları, Optik Teknolojisi

Organizatör:P.E. Schall GmbH & Co. KG
Adres:Gustav-Werner-Str. 6 · 72636 Frickenhausen
Telefon:+49 (0)7025/9206-0
Belge geçer::+49 (0)7025/9206-620
 
 
Ürün Grupları :Analiz Tekmolojisi, Laboratory Apparatus, Lazer Teknolojisi, Light Measuring Apparatus, Measuring Equipment, Measuring Machinery, Measuring Systems, Measuring Systems for Electromagnetic Interference, Measuring Value Recording Systems, Measuring Tools, Mikrosistem Teknolojisi, Optik Enstrumanlar, Optoelectronics, Optomechanics, Precision Tools, Testing Equipment, Testing Systems, Test Teknolojisi, Quality Control, Kalite Güvence, Temperature Measuring Technology, Thermoprocessing Technology, Material Testing, Industrial image processing, Industrial Measuring Technology, Optical Measuring Instruments, Sensorsystems, system solutions, Precision Mechanics, Image Processing Systems, Tanıma ve Tanımlama Sistemleri, Regulating and Control Technology, Weighers, X-ray devices for non-medical purposes, Radiation Measuring Instruments,

Uyarı : Portalımızdaki fuar kayıtları sadece bilgilendirme amaçlı olup değişime (tarih ve yer değişikliği, iptal, erteleme vb) açıktır ve herhangi bir bağlayıcılık taşımamaktadır. Fuar katılımı ve/veya ziyareti kararı vermeden portalımızdaki fuar bilgilerini organizatör firma ile temasa geçerek mutlaka doğrulatınız.


Katılımcı Talebi
Ziyaretçi Talebi
Otel Rezarvasyonu
Bilgileri Güncelle

Messe Frankfurt
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam