DIABETES MESSE-2013
informieren - denken - handeln

08.03.2013 - 09.03.2013 tarihleri arasında Almanya, Muenster, ilinde gerçekleştirilecek olan DIABETES MESSE Muenster - informieren - denken - handeln Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. Messe und Congress Centrum Halle Münsterland GmbH tarafından organize edilen DIABETES MESSE Fuarı Tıp, İlaç Teknolojisi ve Hastane Donanımı sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Hızlı Etkinlik Arama:


Fuar Adı:DIABETES MESSE-2013
Fuar Açılımı:informieren - denken - handeln
Fuar Alanı: Messe und Congress Centrum Halle Münsterland
Şehir: Muenster
Ülke: Almanya
Tarih:08 - 09 Mart 2013 - (Organizatör firmadan teyit ettiriniz.)
Sektör:Tıp, İlaç Teknolojisi, Hastane Donanımı

Organizatör:Messe und Congress Centrum Halle Münsterland GmbH
Adres:Albersloher Weg 32
Telefon:+49 (0)251/6600-0
Belge geçer::+49 (0)251/6600-105
 
 
Ürün Grupları :Out-Patient Care, Pharmacy Supplies, Special-Purpose Clothing, Dietetic Products, Diagnostik, Teşhis, servisler, Tuvalet Malzemeleri, Kozmetik, sağlık kürleri, Laboratory Technology, Profesyonel literatür, Technical Medical Equipment, Ortopediartik, Physiotherapy, Rehabilitation, Sports Medicine, sportif eşyalar,

Uyarı : Portalımızdaki fuar kayıtları sadece bilgilendirme amaçlı olup değişime (tarih ve yer değişikliği, iptal, erteleme vb) açıktır ve herhangi bir bağlayıcılık taşımamaktadır. Fuar katılımı ve/veya ziyareti kararı vermeden portalımızdaki fuar bilgilerini organizatör firma ile temasa geçerek mutlaka doğrulatınız.


Katılımcı Talebi
Ziyaretçi Talebi
Otel Rezarvasyonu
Bilgileri Güncelle

Messe Frankfurt
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam