Electric Power Automation -2013
The Only Automation Expo Specialized for Electric Power Industry

30.10.2013 - 01.11.2013 tarihleri arasında Çin Halk Cumhuriyeti, Hong Kong, ilinde gerçekleştirilecek olan Electric Power Automation 2013 Hong Kong - The Only Automation Expo Specialized for Electric Power Industry Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. Adsale Exhibition Services Ltd tarafından organize edilen Electric Power Automation 2013 Fuarı Elektrik ve Elektronik ve Enerji ve Güç Sistemleri sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Hızlı Etkinlik Arama:


Fuar Adı:Electric Power Automation -2013
Fuar Açılımı:The Only Automation Expo Specialized for Electric Power Industry
"Electric Power Automation 2013 as the only automation exhibition for electric power industry, it will comprise major Chinese and global brands to showcase a list of equipment and technologies from Electric Power & Energy Automation to Electric Power Information System, Control System, Power Transmission & Substation, Distribution Automation, Building Electrical, Industrial Power Equipment. A Smart Grid Zone will be newly set up with exhibits in Distributed energy and grid equipment, Smart power transmission and distribution equipment, Smart grid dispatching, Grid security equipment, Smart power communications & information systems, Smart energy metering & management, Hot topics on smart grid and electric power automation will be introduced through an arrang of forum and symposium."
Şehir: Hong Kong
Ülke: Çin Halk Cumhuriyeti
Tarih:30 Ekim - 01 Kasım 2013 - (Organizatör firmadan teyit ettiriniz.)
Sektör:Elektrik ve Elektronik, Enerji ve Güç Sistemleri
Periyod:Yılda Bir

Organizatör:Adsale Exhibition Services Ltd
Adres:Adsale Exhibition Services Ltd.6/F, 321 Java Road, North Point Kowlong Hong Kong
Telefon:(852) 28118897
Belge geçer::(852) 2516 5024
 

Uyarı : Portalımızdaki fuar kayıtları sadece bilgilendirme amaçlı olup değişime (tarih ve yer değişikliği, iptal, erteleme vb) açıktır ve herhangi bir bağlayıcılık taşımamaktadır. Fuar katılımı ve/veya ziyareti kararı vermeden portalımızdaki fuar bilgilerini organizatör firma ile temasa geçerek mutlaka doğrulatınız.


Katılımcı Talebi
Ziyaretçi Talebi
Otel Rezarvasyonu
Bilgileri Güncelle

Messe Frankfurt
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam