FMB-2015
The Supplier Show for Mechanical Engineering - Effective. Personal. Focussed.

04.11.2015 - 06.11.2015 tarihleri arasında Almanya, Bad Salzuflen, ilinde gerçekleştirilecek olan FMB Bad Salzuflen - The Supplier Show for Mechanical Engineering - Effective. Personal. Focussed. Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. Clarion Events Deutschland GmbH tarafından organize edilen FMB Fuarı Yan Sanayi sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Hızlı Etkinlik Arama:


Fuar Adı:FMB-2015
Fuar Açılımı:The Supplier Show for Mechanical Engineering - Effective. Personal. Focussed.
Fuar Alanı: messezentrum Bad Salzuflen GmbH
Şehir: Bad Salzuflen
Ülke: Almanya
Tarih:04 - 06 Kasım 2015 - (Organizatör firmadan teyit ettiriniz.)
Sektör:Yan Sanayi

Organizatör:Clarion Events Deutschland GmbH
Adres:Meisenstraße 94 33607 Bielefeld
Telefon:0521 96533-66
 
 
Ürün Grupları :Gears and Drives Technology, Otomasyon, Building Parts, Fastener Technology, Plant Equipment (industrial), Levha Metal Teknolojisi, CAD/CAM, Compressed Air Technology, Elektrik Mühendisliği, Energy Conservation, Gearings, yarı mamul ürünler, Manipulation Engineering, Industrial Electrics, Cables, kompresör, Depolama Teknolojisi, Machine Parts, Measuring Systems, Metal işleme, Montaj Mühendisliği, Test Teknolojisi, Switch Cubicles, Kaynak Teknolojisi, Sensor Technology, Control Systems, Aletler , Ancillaries, Electronic assemblies, Electronic Systems,

Uyarı : Portalımızdaki fuar kayıtları sadece bilgilendirme amaçlı olup değişime (tarih ve yer değişikliği, iptal, erteleme vb) açıktır ve herhangi bir bağlayıcılık taşımamaktadır. Fuar katılımı ve/veya ziyareti kararı vermeden portalımızdaki fuar bilgilerini organizatör firma ile temasa geçerek mutlaka doğrulatınız.


Katılımcı Talebi
Ziyaretçi Talebi
Otel Rezarvasyonu
Bilgileri Güncelle

Messe Frankfurt
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam