Foire Expo-2013
Mulhouse International Trade Fair

18.05.2013 - 26.05.2013 tarihleri arasında Fransa, Mulhouse, ilinde gerçekleştirilecek olan Foire Expo Mulhouse - Mulhouse International Trade Fair Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. Mulhouse Expo (SAEM) tarafından organize edilen Foire Expo Fuarı Genel Ticaret Fuarları sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Hızlı Etkinlik Arama:


Fuar Adı:Foire Expo-2013
Fuar Açılımı:Mulhouse International Trade Fair
Fuar Alanı: Parc des Expositions
Şehir: Mulhouse
Ülke: Fransa
Tarih:18 - 26 Mayıs 2013 - (Organizatör firmadan teyit ettiriniz.)
Sektör:Genel Ticaret Fuarları

Organizatör:Mulhouse Expo (SAEM)
Adres:120, rue Lefebvre
Telefon:(33) 3 89 46 80 00
Belge geçer::(33) 3 89 46 54 25
 
 
Ürün Grupları :tüketici malları , Building and Construction, Interior Construction, Otel Mobilyaları, Mobilya, Household Textiles, mutfak mobilyası, Isıtma Teknolojisi, enerji mühendisligi, Uygulamalı sanatlar, Turizm, Gündeilk Makaleler, Şarap, Horticulture, Catering Trade, Konfeksiyon, Moda Aksesuarları, Industrial Health and Safety,

Uyarı : Portalımızdaki fuar kayıtları sadece bilgilendirme amaçlı olup değişime (tarih ve yer değişikliği, iptal, erteleme vb) açıktır ve herhangi bir bağlayıcılık taşımamaktadır. Fuar katılımı ve/veya ziyareti kararı vermeden portalımızdaki fuar bilgilerini organizatör firma ile temasa geçerek mutlaka doğrulatınız.


Katılımcı Talebi
Ziyaretçi Talebi
Otel Rezarvasyonu
Bilgileri Güncelle

Messe Frankfurt
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam