HILLHEAD-2018
International Exhibition for the Minerals and Heavy Construction Industries

01.06.2018 - 01.06.2018 tarihleri arasında İngiltere, Buxton, ilinde gerçekleştirilecek olan HILLHEAD Buxton - International Exhibition for the Minerals and Heavy Construction Industries Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. QMJ Publishing tarafından organize edilen HILLHEAD Fuarı Yapı Malzemeleri, Teknolojileri, İş Makineleri, Yapı Malzemeleri, Teknolojileri, İş Makineleri, İnsan Kaynakları, Yönetim, Madencilik, Mermer, Doğal Taşlar, Çevre Koruma Teknolojileri, Yenilenebilir Enerji ve Su Teknolojileri sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Hızlı Etkinlik Arama:


Fuar Adı:HILLHEAD-2018
Fuar Açılımı:International Exhibition for the Minerals and Heavy Construction Industries
Fuar Alanı: Hillhead Quarry
Şehir: Buxton
Ülke: İngiltere
Tarih:01 Haziran 2018 - (Organizatör firmadan teyit ettiriniz.)
Sektör:Yapı Malzemeleri, Teknolojileri, İş Makineleri, Yapı Malzemeleri, Teknolojileri, İş Makineleri, İnsan Kaynakları, Yönetim, Madencilik, Mermer, Doğal Taşlar, Çevre Koruma Teknolojileri, Yenilenebilir Enerji, Su Teknolojileri

Organizatör:QMJ Publishing
Adres:QMJ Publishing Ltd. 7 Regent Street · Nottingham NG1 5BS
Telefon:+44-115-9411315
Belge geçer:: +44-115-9484035
 

Uyarı : Portalımızdaki fuar kayıtları sadece bilgilendirme amaçlı olup değişime (tarih ve yer değişikliği, iptal, erteleme vb) açıktır ve herhangi bir bağlayıcılık taşımamaktadır. Fuar katılımı ve/veya ziyareti kararı vermeden portalımızdaki fuar bilgilerini organizatör firma ile temasa geçerek mutlaka doğrulatınız.


Katılımcı Talebi
Ziyaretçi Talebi
Otel Rezarvasyonu
Bilgileri Güncelle

Messe Frankfurt
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam