Haus Garten Genuss-2013
The spring fair for the whole family

13.02.2013 - 17.02.2013 tarihleri arasında Almanya, Essen, ilinde gerçekleştirilecek olan Haus Garten Genuss Essen - The spring fair for the whole family Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. Messe Essen GmbH tarafından organize edilen Haus Garten Genuss Fuarı Yapı Malzemeleri, Teknolojileri, İş Makineleri, Gıda, Yiyecek, İçecek, Tarım ve Hayvancılık sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Hızlı Etkinlik Arama:


Fuar Adı:Haus Garten Genuss-2013
Fuar Açılımı:The spring fair for the whole family
Fuar Alanı: Messegelände
Şehir: Essen
Ülke: Almanya
Tarih:13 - 17 Şubat 2013 - (Organizatör firmadan teyit ettiriniz.)
Sektör:Yapı Malzemeleri, Teknolojileri, İş Makineleri, Gıda, Yiyecek, İçecek, Tarım, Hayvancılık

Organizatör:Messe Essen GmbH
Adres:Messehaus Ost Norbertstraße · 45131 Essen
Telefon:0201-7244-0 ·
Belge geçer::0201-7244-248
 
 
Ürün Grupları :Building Equipment, Living-Room Suites, mutfak eşyaları, Aksesuar, Dekorasyon Üürnleri, Uygulamalı sanatlar, Oyuncak, Building Advisory, Summer-houses, Garden Equipment, Garden Furniture, bahçe ekipmanları, Irrigation Plants, Çiçekçilik, servisler, Horticulture, Landscaping Construction,

Uyarı : Portalımızdaki fuar kayıtları sadece bilgilendirme amaçlı olup değişime (tarih ve yer değişikliği, iptal, erteleme vb) açıktır ve herhangi bir bağlayıcılık taşımamaktadır. Fuar katılımı ve/veya ziyareti kararı vermeden portalımızdaki fuar bilgilerini organizatör firma ile temasa geçerek mutlaka doğrulatınız.


Katılımcı Talebi
Ziyaretçi Talebi
Otel Rezarvasyonu
Bilgileri Güncelle

Messe Frankfurt
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam