Haus.Bau.Energie-2013
Exhibition for House building, Living and Modernizing

27.09.2013 - 29.09.2013 tarihleri arasında Almanya, Erfurt, ilinde gerçekleştirilecek olan Haus.Bau.Energie Erfurt - Exhibition for House building, Living and Modernizing Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. Messe Erfurt AG tarafından organize edilen Haus.Bau.Energie Fuarı Yapı Malzemeleri, Teknolojileri, İş Makineleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Hızlı Etkinlik Arama:


Fuar Adı:Haus.Bau.Energie-2013
Fuar Açılımı:Exhibition for House building, Living and Modernizing
Fuar Alanı: Messegelände
Şehir: Erfurt
Ülke: Almanya
Tarih:27 - 29 Eylül 2013 - (Organizatör firmadan teyit ettiriniz.)
Sektör:Yapı Malzemeleri, Teknolojileri, İş Makineleri, Isıtma, Soğutma, Havalandırma

Organizatör:Messe Erfurt AG
Adres:Gothaer Str. 34 · 99094 Erfurt
Telefon:0361-400-0
Belge geçer::0361-400-1111
 
 
Ürün Grupları :Building and Construction, Finans, Emlak, İnşaat Malzemeleri, Interior Construction, İç Dekorasyon, Ev Tekstili, yer kaplamaları, Boyalar, Laklar, Otel Mobilyaları, lüx aksesuarlar, Isıtma Teknolojisi, güneş enerjisi ekipmanları, İklimlendirme, Sıhhi Tesisat, Su Teknolojisi, Elektrik Mühendisliği, Security Systems, Heat Protection, plastik üretim makineleri, Aletler , Energy Conservation,

Uyarı : Portalımızdaki fuar kayıtları sadece bilgilendirme amaçlı olup değişime (tarih ve yer değişikliği, iptal, erteleme vb) açıktır ve herhangi bir bağlayıcılık taşımamaktadır. Fuar katılımı ve/veya ziyareti kararı vermeden portalımızdaki fuar bilgilerini organizatör firma ile temasa geçerek mutlaka doğrulatınız.


Katılımcı Talebi
Ziyaretçi Talebi
Otel Rezarvasyonu
Bilgileri Güncelle

Messe Frankfurt
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam