Houseware Expo-2013
International Specialised Trade Fair of tableware and houseware

17.09.2013 - 20.09.2013 tarihleri arasında Rusya Federasyonu, Moskova, ilinde gerçekleştirilecek olan Houseware Expo Moskova - International Specialised Trade Fair of tableware and houseware Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. GIFTS EXPO tarafından organize edilen Houseware Expo Fuarı Züccaciye, Cam Ürünleri, Seramik, Mücevher, Kuyumculuk, Bujiteri ve Saat sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Hızlı Etkinlik Arama:


Fuar Adı:Houseware Expo-2013
Fuar Açılımı:International Specialised Trade Fair of tableware and houseware
Fuar Alanı: Gostiny Dvor
Şehir: Moskova
Ülke: Rusya Federasyonu
Tarih:17 - 20 Eylül 2013 - (Organizatör firmadan teyit ettiriniz.)
Sektör:Züccaciye, Cam Ürünleri, Seramik, Mücevher, Kuyumculuk, Bujiteri, Saat

Organizatör:GIFTS EXPO
Adres:Ordzhonikidze str., 12, bld. 4 119071 Moscow
Telefon:+7 495 7293138
 
 
Ürün Grupları :Ev Eşyaları, Household Glassware, Household Textiles, Masa Dekorasyonu, masa mefruşatı, China Tableware, Ceramic Tableware, Glass Products, Banyo Ürünleri, Cooking Utensils, Lamps, Detergents, Industrial Health and Safety, sağlık,

Uyarı : Portalımızdaki fuar kayıtları sadece bilgilendirme amaçlı olup değişime (tarih ve yer değişikliği, iptal, erteleme vb) açıktır ve herhangi bir bağlayıcılık taşımamaktadır. Fuar katılımı ve/veya ziyareti kararı vermeden portalımızdaki fuar bilgilerini organizatör firma ile temasa geçerek mutlaka doğrulatınız.


Katılımcı Talebi
Ziyaretçi Talebi
Otel Rezarvasyonu
Bilgileri Güncelle

Messe Frankfurt
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam