INTERCLIMA + Elec Home & Building-2010
Interclima+elec inşaat sektöründeki birçok teknik konunun biraraya geldiği eşsiz bir fuardır. (HVAC, elektrik sistemleri ve otomatik mekanizmalar, soğutma, yeni enerji tipleri). İnşaat sektörü ile ilgili birçok uzmanın toplandığı bu platformda, enerji etkinliği, yenilenebilir malzemelerin kullanımı, konfor ve iletişim gibi konular üzerine en son teknolojiler ve yenilikler ve trendler incelenmektedir. Daha da verimli olması amacı ile, Interclima+elec home&building fuarı Ideo Bain (Uluslararası Banyo Fuarı) ve light ON / OFF (Mimari ve İşlevsel Aydınlatma Fuarı) ile aynı anda düzenlenmektedir.

09.02.2010 - 12.02.2010 tarihleri arasında Fransa, Paris, ilinde gerçekleştirilecek olan INTERCLIMA + Elec Home & Building Paris - Interclima+elec inşaat sektöründeki birçok teknik konunun biraraya geldiği eşsiz bir fuardır. (HVAC, elektrik sistemleri ve otomatik mekanizmalar, soğutma, yeni enerji tipleri). İnşaat sektörü ile ilgili birçok uzmanın toplandığı bu platformda, enerji etkinliği, yenilenebilir malzemelerin kullanımı, konfor ve iletişim gibi konular üzerine en son teknolojiler ve yenilikler ve trendler incelenmektedir. Daha da verimli olması amacı ile, Interclima+elec home&building fuarı Ideo Bain (Uluslararası Banyo ) ve light ON / OFF (Mimari ve İşlevsel Aydınlatma ) ile aynı anda düzenlenmektedir. Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. Reed Expositions France tarafından organize edilen INTERCLIMA + Elec Home & Building Fuarı Isıtma, Soğutma ve Havalandırma sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Hızlı Etkinlik Arama:


Fuar Adı:INTERCLIMA + Elec Home & Building-2010
Fuar Açılımı:Interclima+elec inşaat sektöründeki birçok teknik konunun biraraya geldiği eşsiz bir fuardır. (HVAC, elektrik sistemleri ve otomatik mekanizmalar, soğutma, yeni enerji tipleri). İnşaat sektörü ile ilgili birçok uzmanın toplandığı bu platformda, enerji etkinliği, yenilenebilir malzemelerin kullanımı, konfor ve iletişim gibi konular üzerine en son teknolojiler ve yenilikler ve trendler incelenmektedir. Daha da verimli olması amacı ile, Interclima+elec home&building fuarı Ideo Bain (Uluslararası Banyo Fuarı) ve light ON / OFF (Mimari ve İşlevsel Aydınlatma Fuarı) ile aynı anda düzenlenmektedir.
Fuar Alanı: Paris Expo Porte de Versailles
Şehir: Paris
Ülke: Fransa
Tarih:09 - 12 Şubat 2010 - (Organizatör firmadan teyit ettiriniz.)
Konu:Tüketici fuarı
Kaçıncı:18
Sektör:Isıtma, Soğutma, Havalandırma
Periyod:İki Yılda Bir
Ürünler: HVAC ve Soğutma, Bina Otomasyonu, Elektrik tesisat ürün ve sistemleri, Güvenlik donanımları ve sistemleri, Yeni Enerji sistemleri kullanan ürün ve sistemler, Kurulum, işletme ve bakım ürün ve servisleri, Enerji tedarikçileri, Kapsamlı enerji tasarrufu çözümleri sunan teknoloji, operasyon ve bakım firmaları, Basın, Yayın, Ticari Birlikler.

Organizatör:Reed Expositions France
Adres:Reed Expositions France (Siége Social)CS 80001, 52-54, quai de Dion-Bouton · 92806 Puteaux Cedex
Telefon:+33-1-47565000
Belge geçer::+33-1-47561440
 
 
Temsilci:İstanbul Restate Fuarcılık (İstexpo) Organizasyon A.Ş.
Adres:Tevfik Erdönmez Sk. No:18 Kat:3 Esentepe Şişli
Telefon:+90 212 275 82 83
Belge geçer::+90 212 355 83 93
 

Uyarı : Portalımızdaki fuar kayıtları sadece bilgilendirme amaçlı olup değişime (tarih ve yer değişikliği, iptal, erteleme vb) açıktır ve herhangi bir bağlayıcılık taşımamaktadır. Fuar katılımı ve/veya ziyareti kararı vermeden portalımızdaki fuar bilgilerini organizatör firma ile temasa geçerek mutlaka doğrulatınız.


Katılımcı Talebi
Ziyaretçi Talebi
Otel Rezarvasyonu
Bilgileri Güncelle

Messe Frankfurt
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam