Internationale Saarmesse-2015
International Saar Fair

11.04.2015 - 19.04.2015 tarihleri arasında Almanya, Saarbrucken, ilinde gerçekleştirilecek olan Internationale Saarmesse Saarbrucken - International Saar Fair Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. Saarmesse GmbH tarafından organize edilen Internationale Saarmesse Fuarı Genel Sanayi ve Ticaret Fuarları sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Hızlı Etkinlik Arama:


Fuar Adı:Internationale Saarmesse-2015
Fuar Açılımı:International Saar Fair
Fuar Alanı: Saarmesse GmbH
Şehir: Saarbrucken
Ülke: Almanya
Tarih:11 - 19 Nisan 2015 - (Organizatör firmadan teyit ettiriniz.)
Sektör:Genel Sanayi ve Ticaret Fuarları

Organizatör:Saarmesse GmbH
Adres:Messegelände · 66117 Saarbrücken
Telefon:0681-95402-0
Belge geçer::0681-95402-30
 
 
Ürün Grupları :Building Equipment, enerji mühendisligi, plastik üretim makineleri, Aletler , Plant Equipment (industrial), kamu hizmet taşıtları, Telekominikasyon, servisler, Trade, Insurance, Turizm, Landscaping Construction, Horticulture, sağlık, Catering Trade, Aşçılar, lüx gıda maddeleri, Banyo Mobilyası, Energy Management, Moda Aksesuarları, Training, Supplementary Education, Catering Supplies,

Uyarı : Portalımızdaki fuar kayıtları sadece bilgilendirme amaçlı olup değişime (tarih ve yer değişikliği, iptal, erteleme vb) açıktır ve herhangi bir bağlayıcılık taşımamaktadır. Fuar katılımı ve/veya ziyareti kararı vermeden portalımızdaki fuar bilgilerini organizatör firma ile temasa geçerek mutlaka doğrulatınız.


Katılımcı Talebi
Ziyaretçi Talebi
Otel Rezarvasyonu
Bilgileri Güncelle

Messe Frankfurt
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam