LUBDOM (Spring)-2009
Lublin Construction Fair

01.03.2009 - 01.01.1970 tarihleri arasında Polonya, Lublin, ilinde gerçekleştirilecek olan LUBDOM (Spring) Lublin - Lublin Construction Fair Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. Miedzynarodowe Targi Lubelskie S.A. tarafından organize edilen LUBDOM (Spring) Fuarı Yapı Malzemeleri, Teknolojileri, İş Makineleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Hızlı Etkinlik Arama:


Fuar Adı:LUBDOM (Spring)-2009
Fuar Açılımı:Lublin Construction Fair
Lublin Construction Fair
Fuar Alanı: Messezentrum Lublin
Şehir: Lublin
Ülke: Polonya
Tarih:Mart 2009adadaasd - (Organizatör firmadan teyit ettiriniz.)
Sektör:Yapı Malzemeleri, Teknolojileri, İş Makineleri, Isıtma, Soğutma, Havalandırma
Periyod:Yılda İki Defa

Organizatör:Miedzynarodowe Targi Lubelskie S.A.
Adres:Dworcowa St. 11 · 20-406 Lublin
Telefon:+48-81-5323710
Belge geçer::+48-81-5349295
 
 
 
Ürün Grupları :Building and Construction, Interior Construction, Building Utensils, Builders Hardware, İş-İnşaat Makinaları , İnşaat Malzemeleri, Machines for Building Materials, Boyalar, Duvar Kaplama, yapı kimyasalları, Wall Facing Materials, Pencere, Kapı Teknolojisi, Wooden Construction Parts, Isıtma Teknolojisi, Meteoroloji Ekipmanları, Sıhhi Tesisat, Profesyonel literatür, Otel Mobilyaları, İklimlendirme,

Uyarı : Portalımızdaki fuar kayıtları sadece bilgilendirme amaçlı olup değişime (tarih ve yer değişikliği, iptal, erteleme vb) açıktır ve herhangi bir bağlayıcılık taşımamaktadır. Fuar katılımı ve/veya ziyareti kararı vermeden portalımızdaki fuar bilgilerini organizatör firma ile temasa geçerek mutlaka doğrulatınız.


Katılımcı Talebi
Ziyaretçi Talebi
Otel Rezarvasyonu
Bilgileri Güncelle

Messe Frankfurt
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam