M.E. ELECTRICITY-2013
Güç Üretimi ve Elektroteknik Fuarı

17.02.2013 - 19.02.2013 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai, ilinde gerçekleştirilecek olan M.E. ELECTRICITY Dubai - Güç Üretimi ve Elektroteknik Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. IIR Exhibitions Ltd. tarafından organize edilen M.E. ELECTRICITY Fuarı Enerji ve Güç Sistemleri sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Hızlı Etkinlik Arama:


Fuar Adı:M.E. ELECTRICITY-2013
Fuar Açılımı:Güç Üretimi ve Elektroteknik Fuarı
Fuar Alanı: Dubai International Convention & Exhibition Centre
Şehir: Dubai
Ülke: Birleşik Arap Emirlikleri
Tarih:17 - 19 Şubat 2013 - (Organizatör firmadan teyit ettiriniz.)
Sektör:Enerji ve Güç Sistemleri

Organizatör:IIR Exhibitions Ltd.
Adres:P.O. Box 28943 Dubai
Telefon:+971 4 336-5161
Belge geçer::+971 4 336-0137
 
 
Ürün Grupları :Energy Generation, Energy Distribution, jeneratörler, Trafolar, Kontrol Ekpmanları , Türbünler, pompalar, Cables, Winding Machines, Geri Dönüşüm, Energy Recovery, renewable energies, Light Control Systems, İklimlendirme Tesisatı, İklimlendirme, Fire Alarm Systems, Otomasyon, Piller, Biomass, Cable Technology, Tüketici Elektroniği, Vinç-Kaldırıcı, Elevators, Energy Management, enerji mühendisligi, çevre koruma, Explosion Control, Fire Extinguisher, Fire Alarm Systems, ısıtıcılar, Isolators, Lamps, Lighting Technology, Sensorsystems, Water Treatment, Water Installation Equipment, Windmill Generation Plants, Wind energy, Lighting Technology, Installation Material, Hydroelectric Power Plants, Switches, Jointing Equipment, Measuring Systems,

Uyarı : Portalımızdaki fuar kayıtları sadece bilgilendirme amaçlı olup değişime (tarih ve yer değişikliği, iptal, erteleme vb) açıktır ve herhangi bir bağlayıcılık taşımamaktadır. Fuar katılımı ve/veya ziyareti kararı vermeden portalımızdaki fuar bilgilerini organizatör firma ile temasa geçerek mutlaka doğrulatınız.


Katılımcı Talebi
Ziyaretçi Talebi
Otel Rezarvasyonu
Bilgileri Güncelle

Messe Frankfurt
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam