MAISON&OBJET-2016
International Trade Fair for Home Collections

01.01.2016 - 01.01.2016 tarihleri arasında Fransa, Paris, ilinde gerçekleştirilecek olan MAISON&OBJET Paris - International Trade Fair for Home Collections Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. SAFI-Salons Français et Internationaux tarafından organize edilen MAISON&OBJET Fuarı Sanat, El Sanatları, Antika, Genel Ticaret Fuarları, Hediyelik Eşya, Promosyon Ürünleri, Züccaciye, Cam Ürünleri, Seramik, Züccaciye, Cam Ürünleri ve Seramik sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Hızlı Etkinlik Arama:


Fuar Adı:MAISON&OBJET-2016
Fuar Açılımı:International Trade Fair for Home Collections
International Trade Fair for Home Collections
Fuar Alanı: Paris Nord Villepinte
Şehir: Paris
Ülke: Fransa
Tarih:01 Ocak 2016 - (Organizatör firmadan teyit ettiriniz.)
Sektör:Sanat, El Sanatları, Antika, Genel Ticaret Fuarları, Hediyelik Eşya, Promosyon Ürünleri, Züccaciye, Cam Ürünleri, Seramik, Züccaciye, Cam Ürünleri, Seramik
Periyod:Yılda Bir

Organizatör:SAFI-Salons Français et Internationaux
Adres:4, Passage Roux · 75017 Paris
Telefon:+33-1-44290200
Belge geçer::+33-1-44290201
 
 

Uyarı : Portalımızdaki fuar kayıtları sadece bilgilendirme amaçlı olup değişime (tarih ve yer değişikliği, iptal, erteleme vb) açıktır ve herhangi bir bağlayıcılık taşımamaktadır. Fuar katılımı ve/veya ziyareti kararı vermeden portalımızdaki fuar bilgilerini organizatör firma ile temasa geçerek mutlaka doğrulatınız.


Katılımcı Talebi
Ziyaretçi Talebi
Otel Rezarvasyonu
Bilgileri Güncelle

Messe Frankfurt
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam