Moderni Vytapeni-2013
International Trade Fair of Green Energy, Heating and Air Conditioning

21.02.2013 - 24.02.2013 tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti, Prag, ilinde gerçekleştirilecek olan Moderni Vytapeni Prag - International Trade Fair of Green Energy, Heating and Air Conditioning Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. TERINVEST s.r.o. tarafından organize edilen Moderni Vytapeni Fuarı Enerji ve Güç Sistemleri , Isıtma, Soğutma ve Havalandırma sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Hızlı Etkinlik Arama:


Fuar Adı:Moderni Vytapeni-2013
Fuar Açılımı:International Trade Fair of Green Energy, Heating and Air Conditioning
Fuar Alanı: PVA Letnany
Şehir: Prag
Ülke: Çek Cumhuriyeti
Tarih:21 - 24 Şubat 2013 - (Organizatör firmadan teyit ettiriniz.)
Sektör:Enerji ve Güç Sistemleri , Isıtma, Soğutma, Havalandırma

Organizatör:TERINVEST s.r.o.
Adres:Legerova 15 · 120 00 Praha 2
Telefon:+420-221-992126
Belge geçer::+420-221-992139
 
 
Ürün Grupları :Energy Generation, enerji mühendisligi, Energy Supply, Energy Management, Tile Stoves, ısıtıcılar, Isıtma Teknolojisi, renewable energies, güneş enerjisi ekipmanları, Heat Insulation, Heat Generation, heat pumps, Biomass, Insulation Technology, Measuring Systems, Burners, Meteoroloji Ekipmanları, çevre koruma, Finans, Consulting, Profesyonel literatür,

Uyarı : Portalımızdaki fuar kayıtları sadece bilgilendirme amaçlı olup değişime (tarih ve yer değişikliği, iptal, erteleme vb) açıktır ve herhangi bir bağlayıcılık taşımamaktadır. Fuar katılımı ve/veya ziyareti kararı vermeden portalımızdaki fuar bilgilerini organizatör firma ile temasa geçerek mutlaka doğrulatınız.


Katılımcı Talebi
Ziyaretçi Talebi
Otel Rezarvasyonu
Bilgileri Güncelle

Messe Frankfurt
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam