PIETA-2011
Funeral and Cemetery Equipment Trade Fair

27.05.2011 - 29.05.2011 tarihleri arasında Almanya, Dresden, ilinde gerçekleştirilecek olan PIETA Dresden - Funeral and Cemetery Equipment Trade Fair Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. MESSE DRESDEN GmbH tarafından organize edilen PIETA Fuarı Hizmet Endüstrisi sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Hızlı Etkinlik Arama:


Fuar Adı:PIETA-2011
Fuar Açılımı:Funeral and Cemetery Equipment Trade Fair
Funeral and Cemetery Equipment Trade Fair
Fuar Alanı: Messe Dresden
Şehir: Dresden
Ülke: Almanya
Tarih:27 - 29 Mayıs 2011 - (Organizatör firmadan teyit ettiriniz.)
Sektör:Hizmet Endüstrisi
Periyod:İki Yılda Bir

Organizatör:MESSE DRESDEN GmbH
Adres:Messering 6 · 01067 Dresden
Telefon:0351-4458-0 ·
Belge geçer::0351-4458-155
 
 
 
Ürün Grupları :Lighting Technology, Special-Purpose Clothing, Akustik Teknolojisi, Funeral Supplies, çocuk kitapları, Ofis Ekipmanları , Dekorasyon Üürnleri, Devotional Articles, Cemetery Technology, Grave Arrangements, Hijen, Lighting Technology, Municipal Engineering, Coffins, Yazılım, Sound Technology, Transport Equipment, Management Consulting, Insurance, Finans, Special Vehicle Equipment, Florists Articles,

Uyarı : Portalımızdaki fuar kayıtları sadece bilgilendirme amaçlı olup değişime (tarih ve yer değişikliği, iptal, erteleme vb) açıktır ve herhangi bir bağlayıcılık taşımamaktadır. Fuar katılımı ve/veya ziyareti kararı vermeden portalımızdaki fuar bilgilerini organizatör firma ile temasa geçerek mutlaka doğrulatınız.


Katılımcı Talebi
Ziyaretçi Talebi
Otel Rezarvasyonu
Bilgileri Güncelle

Messe Frankfurt
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam