SASO-2013
İnşaat Malzemeleri ve Yapı Teknolojileri Fuarı

23.10.2013 - 27.10.2013 tarihleri arasında Hırvatistan, Split, ilinde gerçekleştirilecek olan SASO Split - İnşaat Malzemeleri ve Yapı Teknolojileri Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. Sajam d.o.o. tarafından organize edilen SASO Fuarı Genel Sanayi Fuarları sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Hızlı Etkinlik Arama:


Fuar Adı:SASO-2013
Fuar Açılımı:İnşaat Malzemeleri ve Yapı Teknolojileri Fuarı
Fuar Alanı: Sajam Exhibition Center
Şehir: Split
Ülke: Hırvatistan
Tarih:23 - 27 Ekim 2013 - (Organizatör firmadan teyit ettiriniz.)
Sektör:Genel Sanayi Fuarları

Organizatör:Sajam d.o.o.
Adres:Zoraniceva 61Anullnull
Telefon:(385) [21] 435 530
Belge geçer::(385) 21 435 533
 
 
Ürün Grupları :Building and Construction, İş-İnşaat Makinaları , enerji mühendisligi, Telekominikasyon, Aletler , Insulation Technology, Isıtma Teknolojisi, Sıhhi Tesisat, Meteoroloji Ekipmanları, Pencere, Kapı Teknolojisi, çatı inşa, Isolating Systems, ahşap yapı, Mobilya, Ambalaj/Paketleme Teknolojisi, paketleme materyalleri, Special Machinery, takım tezgahları, plastik işleme makineleri, Finans, Insurance, Business Contacts,

Uyarı : Portalımızdaki fuar kayıtları sadece bilgilendirme amaçlı olup değişime (tarih ve yer değişikliği, iptal, erteleme vb) açıktır ve herhangi bir bağlayıcılık taşımamaktadır. Fuar katılımı ve/veya ziyareti kararı vermeden portalımızdaki fuar bilgilerini organizatör firma ile temasa geçerek mutlaka doğrulatınız.


Katılımcı Talebi
Ziyaretçi Talebi
Otel Rezarvasyonu
Bilgileri Güncelle

Messe Frankfurt
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam