Salons de la Santé et de l'Autonomie-2016
Exhibitions on Health and Autonomy

24.05.2016 - 26.05.2016 tarihleri arasında Fransa, Paris, ilinde gerçekleştirilecek olan Salons de la Santé et de l'Autonomie Paris - Exhibitions on Health and Autonomy Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. PG Promotion tarafından organize edilen Salons de la Santé et de l'Autonomie Fuarı Engelli, Yaşlı Bakımı, Rehabilitasyon , Tıp, İlaç Teknolojisi, Hastane Donanımı, Bilişim Teknolojisi, Telekomünikasyon, Tıp, İlaç Teknolojisi, Hastane Donanımı, Engelli, Yaşlı Bakımı ve Rehabilitasyon sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Hızlı Etkinlik Arama:


Fuar Adı:Salons de la Santé et de l'Autonomie-2016
Fuar Açılımı:Exhibitions on Health and Autonomy
Exhibitions on Health and Autonomy
Fuar Alanı: Paris expo Porte de Versailles
Şehir: Paris
Ülke: Fransa
Tarih:24 - 26 Mayıs 2016 - (Organizatör firmadan teyit ettiriniz.)
Sektör:Engelli, Yaşlı Bakımı, Rehabilitasyon , Tıp, İlaç Teknolojisi, Hastane Donanımı, Bilişim Teknolojisi, Telekomünikasyon, Tıp, İlaç Teknolojisi, Hastane Donanımı, Engelli, Yaşlı Bakımı, Rehabilitasyon
Periyod:Yılda Bir

Organizatör:PG Promotion
Adres:21 rue Camille Desmoulins · 92789 Issy les Moulineaux Cedex 9
Telefon:+33-1-73281580
Belge geçer::+33-1-73281581
 
 

Uyarı : Portalımızdaki fuar kayıtları sadece bilgilendirme amaçlı olup değişime (tarih ve yer değişikliği, iptal, erteleme vb) açıktır ve herhangi bir bağlayıcılık taşımamaktadır. Fuar katılımı ve/veya ziyareti kararı vermeden portalımızdaki fuar bilgilerini organizatör firma ile temasa geçerek mutlaka doğrulatınız.


Katılımcı Talebi
Ziyaretçi Talebi
Otel Rezarvasyonu
Bilgileri Güncelle

Messe Frankfurt
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam