Security & Fire Automatics (Complex Security Systems)-2013


01.09.2013 - 01.09.2013 tarihleri arasında Rusya Federasyonu, Moskova, ilinde gerçekleştirilecek olan Security & Fire Automatics (Complex Security Systems) Moskova - Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. Crocus Expo International Exhibition Centre Crocus Expo IEC tarafından organize edilen Security & Fire Automatics (Complex Security Systems) Fuarı Güvenlik sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Hızlı Etkinlik Arama:


Fuar Adı:Security & Fire Automatics (Complex Security Systems)-2013
Fuar Açılımı:
Fuar Alanı: Crocus Expo International Exhibition Center
Şehir: Moskova
Ülke: Rusya Federasyonu
Tarih:01 Eylül 2013 - (Organizatör firmadan teyit ettiriniz.)
Sektör:Güvenlik

Organizatör:Crocus Expo International Exhibition Centre Crocus Expo IEC
Adres:Mezhdunarodnaya 16 P.O. box 92, Krasnogorsk
Telefon:(7) 495 727 2626
Belge geçer::(7) 495 727 2520
 
 
Ürün Grupları :Security Systems, Yangın Koruma, Firefighting Equipment, Fire Alarm Systems, Data Transmission, Disaster Control, Supervision Equipment, Smoke Alarm Installations, İletişim Teknolojisi, Koruyucu Ekipmanlar, Fire Alarm Systems, Firestation Equipment, Training, jeneratörler, silah,

Uyarı : Portalımızdaki fuar kayıtları sadece bilgilendirme amaçlı olup değişime (tarih ve yer değişikliği, iptal, erteleme vb) açıktır ve herhangi bir bağlayıcılık taşımamaktadır. Fuar katılımı ve/veya ziyareti kararı vermeden portalımızdaki fuar bilgilerini organizatör firma ile temasa geçerek mutlaka doğrulatınız.


Katılımcı Talebi
Ziyaretçi Talebi
Otel Rezarvasyonu
Bilgileri Güncelle

Messe Frankfurt
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam