Thüringen Ausstellung Erfurt-2013
Handicraft and Consumer Goods Exhibition (with Wedding and Celebration Fair)

02.03.2013 - 10.03.2013 tarihleri arasında Almanya, Erfurt, ilinde gerçekleştirilecek olan Thüringen Ausstellung Erfurt Erfurt - Handicraft and Consumer Goods Exhibition (with Wedding and Celebration Fair) Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. RAM Regio Ausstellungs GmbH tarafından organize edilen Thüringen Ausstellung Erfurt Fuarı Genel Ticaret Fuarları sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Hızlı Etkinlik Arama:


Fuar Adı:Thüringen Ausstellung Erfurt-2013
Fuar Açılımı:Handicraft and Consumer Goods Exhibition (with Wedding and Celebration Fair)
Fuar Alanı: Messegelände
Şehir: Erfurt
Ülke: Almanya
Tarih:02 - 10 Mart 2013 - (Organizatör firmadan teyit ettiriniz.)
Sektör:Genel Ticaret Fuarları

Organizatör:RAM Regio Ausstellungs GmbH
Adres:Rheinallee 109 · 55118 Mainz
Telefon:0361-56555-0
Belge geçer::06131-96504-99
 
 
Ürün Grupları :Building and Construction, Living-Room Suites, Interior Construction, Housekeeping, Nourishment, Personal Supplies, Konfeksiyon, Gündeilk Makaleler, motorlu araçlar, Industrial Health and Safety, Sıhhi Tesisat, Isıtma Teknolojisi, enerji mühendisligi,

Uyarı : Portalımızdaki fuar kayıtları sadece bilgilendirme amaçlı olup değişime (tarih ve yer değişikliği, iptal, erteleme vb) açıktır ve herhangi bir bağlayıcılık taşımamaktadır. Fuar katılımı ve/veya ziyareti kararı vermeden portalımızdaki fuar bilgilerini organizatör firma ile temasa geçerek mutlaka doğrulatınız.


Katılımcı Talebi
Ziyaretçi Talebi
Otel Rezarvasyonu
Bilgileri Güncelle

Messe Frankfurt
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam