Transport Logistic-2007
11. Uluslararası Lojistik, Telematik ve Taşımacılık İhtisas Fuarı

12.06.2007 - 15.06.2007 tarihleri arasında Almanya, Münih, ilinde gerçekleştirilecek olan Transport Logistic Münih - 11. Uluslararası Lojistik, Telematik ve Taşımacılık İhtisas Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. MMI-Messe München International tarafından organize edilen Transport Logistic Fuarı Ulaşım ve Trafik sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Hızlı Etkinlik Arama:


Fuar Adı:Transport Logistic-2007
Fuar Açılımı:11. Uluslararası Lojistik, Telematik ve Taşımacılık İhtisas Fuarı
Şehir: Münih
Ülke: Almanya
Tarih:12 - 15 Haziran 2007 - (Organizatör firmadan teyit ettiriniz.)
Sektör:Ulaşım ve Trafik
Periyod:Yılda Bir

Organizatör:MMI-Messe München International
Adres:Messegelände · 81823 München
Telefon:+49-89-949-20720
Belge geçer::+49-89-949-20729
 
 
 
Ürün Grupları :servisler, Profesyonel literatür, Information Systems, Bilişim Servisleri, Communication Systems, Storage Equipment, Depolama Teknolojisi, Lojistik, Material Handling, Navigation Aids, kamu hizmet taşıtları, RFID (Radio Frequency Identification), Rail Vehicles, Telekominikasyon, Telematics, Transport Protection Systems, Freight Transport Systems, İç Taşıma-Elleçleme Sistemleri, Freight Transport Systems, Ambalaj/Paketleme Teknolojisi,

Uyarı : Portalımızdaki fuar kayıtları sadece bilgilendirme amaçlı olup değişime (tarih ve yer değişikliği, iptal, erteleme vb) açıktır ve herhangi bir bağlayıcılık taşımamaktadır. Fuar katılımı ve/veya ziyareti kararı vermeden portalımızdaki fuar bilgilerini organizatör firma ile temasa geçerek mutlaka doğrulatınız.


Katılımcı Talebi
Ziyaretçi Talebi
Otel Rezarvasyonu
Bilgileri Güncelle

Messe Frankfurt
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam