Yapı Decoor Ankara -2010
Ankara İnşaat Malzemeleri Yapı Yenileme Fuarı

08.04.2010 - 11.04.2010 tarihleri arasında Türkiye, Ankara, Ataturk Kultur Merkezi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Yapı Decoor Ankara Ankara - Ankara İnşaat Malzemeleri Yapı Yenileme Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. CYF Fuarcılık Ltd.Şti. tarafından organize edilen Yapı Decoor Ankara Fuarı Yapı Malzemeleri, Teknolojileri, İş Makineleri, Aydınlatma, Enerji ve Güç Sistemleri , Güvenlik, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Madencilik, Mermer, Doğal Taşlar, Metalurji, Dökümcülük, Demir Dışı Madenler, Mobilya ve İç Dekorasyon sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Hızlı Etkinlik Arama:


Fuar Adı:Yapı Decoor Ankara -2010
Fuar Açılımı:Ankara İnşaat Malzemeleri Yapı Yenileme Fuarı
Ankara Building Equipments Reconstruction Fair
Fuar Alanı: Ataturk Kultur Merkezi
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Tarih:08 - 11 Nisan 2010 - (Organizatör firmadan teyit ettiriniz.)
Konu:Uluslararası İhtisas fuarı
Kaçıncı:4
Sektör:Yapı Malzemeleri, Teknolojileri, İş Makineleri, Aydınlatma, Enerji ve Güç Sistemleri , Güvenlik, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Madencilik, Mermer, Doğal Taşlar, Metalurji, Dökümcülük, Demir Dışı Madenler, Mobilya, İç Dekorasyon
Periyod:Yılda Bir

Organizatör:CYF Fuarcılık Ltd.Şti.
Adres:Mustafa Kemal Mah. 2143. Sok. Gokceoglu Plaza no: 7/4 Çankaya – ANKARA
Telefon:(312) 442 28 20
Belge geçer::(312) 442 26 96
 
 

Uyarı : Portalımızdaki fuar kayıtları sadece bilgilendirme amaçlı olup değişime (tarih ve yer değişikliği, iptal, erteleme vb) açıktır ve herhangi bir bağlayıcılık taşımamaktadır. Fuar katılımı ve/veya ziyareti kararı vermeden portalımızdaki fuar bilgilerini organizatör firma ile temasa geçerek mutlaka doğrulatınız.


Katılımcı Talebi
Ziyaretçi Talebi
Otel Rezarvasyonu
Bilgileri Güncelle

Messe Frankfurt
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam