ecoQ-2013
Qatar International Environment Protection Exhibition

28.10.2013 - 30.10.2013 tarihleri arasında Katar, Doha, ilinde gerçekleştirilecek olan ecoQ Doha - Qatar International Environment Protection Exhibition Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. ecoQ Exhibition Team tarafından organize edilen ecoQ Fuarı Çevre Koruma Teknolojileri, Yenilenebilir Enerji, Su Teknolojileri ve Enerji ve Güç Sistemleri sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Hızlı Etkinlik Arama:


Fuar Adı:ecoQ-2013
Fuar Açılımı:Qatar International Environment Protection Exhibition
Fuar Alanı: DEC - Doha Exhibition Center
Şehir: Doha
Ülke: Katar
Tarih:28 - 30 Ekim 2013 - (Organizatör firmadan teyit ettiriniz.)
Sektör:Çevre Koruma Teknolojileri, Yenilenebilir Enerji, Su Teknolojileri, Enerji ve Güç Sistemleri

Organizatör:ecoQ Exhibition Team
Adres:P.O. Box 9933 Doha
Telefon:+974 44 510-512
Belge geçer::+974 44 510-514
 
 
Ürün Grupları :çevre koruma, Environmental Engineering, Energy Generation, Energy Conservation, renewable energies, güneş enerjisi ekipmanları, Photovoltaic conversion, Hava Temizleme, Filter, Geri Dönüşüm, Waste Utilization, Water Treatment, Noise Protection, Water Protection, eco-tourism, sustainable building,

Uyarı : Portalımızdaki fuar kayıtları sadece bilgilendirme amaçlı olup değişime (tarih ve yer değişikliği, iptal, erteleme vb) açıktır ve herhangi bir bağlayıcılık taşımamaktadır. Fuar katılımı ve/veya ziyareti kararı vermeden portalımızdaki fuar bilgilerini organizatör firma ile temasa geçerek mutlaka doğrulatınız.


Katılımcı Talebi
Ziyaretçi Talebi
Otel Rezarvasyonu
Bilgileri Güncelle

Messe Frankfurt
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam