enova Paris-2016
Electronic Technologies, Measurement, Vision and O

14.09.2016 - 15.09.2016 tarihleri arasında Fransa, Paris, ilinde gerçekleştirilecek olan enova Paris Paris - Electronic Technologies, Measurement, Vision and O Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. GL events Exhibitions tarafından organize edilen enova Paris Fuarı Elektrik ve Elektronik, Fabrika Otomasyonu, Kalite Kontrol ve Test Enstrumanları, Optik Teknolojisi, Bilim, Yeni Teknolojiler, Yaratıcılık, Buluş ve Diğer Uzmanlık Fuarları sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Hızlı Etkinlik Arama:


Fuar Adı:enova Paris-2016
Fuar Açılımı:Electronic Technologies, Measurement, Vision and O
Electronic Technologies, Measurement, Vision and O
Fuar Alanı: Paris expo Porte de Versailles
Şehir: Paris
Ülke: Fransa
Tarih:14 - 15 Eylül 2016 - (Organizatör firmadan teyit ettiriniz.)
Sektör:Elektrik ve Elektronik, Fabrika Otomasyonu, Kalite Kontrol ve Test Enstrumanları, Optik Teknolojisi, Bilim, Yeni Teknolojiler, Yaratıcılık, Buluş, Diğer Uzmanlık Fuarları
Periyod:Yılda Bir

Organizatör:GL events Exhibitions
Adres:24 rue Saint Victor
Telefon:+33 (0)1/44.31.53.15
Belge geçer::+33 (0)1/49.68.82.31
 
 

Uyarı : Portalımızdaki fuar kayıtları sadece bilgilendirme amaçlı olup değişime (tarih ve yer değişikliği, iptal, erteleme vb) açıktır ve herhangi bir bağlayıcılık taşımamaktadır. Fuar katılımı ve/veya ziyareti kararı vermeden portalımızdaki fuar bilgilerini organizatör firma ile temasa geçerek mutlaka doğrulatınız.


Katılımcı Talebi
Ziyaretçi Talebi
Otel Rezarvasyonu
Bilgileri Güncelle

Messe Frankfurt
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam